اگر از افراد جامعه بپرسید که غذای مورد علاقهی آنها چیست، احتمالا زیاد با پاسخ ماکارونی مخصوصا در بین کودکان مواجه میشوید. ماکارونی در شکل های مختلفی از جمله رشتهای، پاپیونی،پیچی و… وجود دارد که شناخته شده ترین آن ماکارونی رشته ای یا اسپاگتی است ماکارونی شکل دار موجود در بازار انواع مختلف رشته ای و شکل دار دارند، که نوع رشته ای به دلیل آن که از دیر باز در خانه های ما ایرانیان حضور دارد.
شما میتوانید از این ماده خوراکی برای تهیهی چند نوع غذا استفاده کنید. برای مثال: لازانیا، سوپ و نودل از جملهی این غذاها هستند.
ماکارونی چه خواصی دارد؟
ماکارونی یک غذای کامل محسوب میشود که در دو نوع سبوس دار و بدون سبوس تولید میشود و میتواند جایگزین بسیار خوبی برای برنج و نان باشد. از این جهت خواص مشترکی با برنج و نان دارد. از جمله خواص ماکارونی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:- به دلیل آن که منبع غنی از ویتامین آ است، کمک بسیاری به حفظ و سلامت مو و جلوگیری از ریزش آن میکند.
- کلسترول کمی دارد، سرشار از پتاسیم است و به همین علت به بهبود عملکرد قلب کمک میکند.
- تقویت عضلات
- این ماده غذایی منبع بسیار غنی از کربوهیدرات است و به همین دلیل برای کمک به افزایش وزن افرادی که از لاغری رنج میبرند، بسیار توصیه میشود.
- به دلیل دارا بودن آهن، به خون سازی افراد کمک میکند.
- مصرف آن انرژی فراوانی برای شما به همراه دارد.
- کمک به تقویت و سلامت استخوان ها
- باعث نرم شدن روده میشود و به هضم غذا کمک میکند.
- کم نمک است و خوردن آن باعث افزایش فشار خون نمیشود.
- باعث میشود زود احساس سیری کنید و به جلوگیری از اضافه وزن شما کمک میکند.
اما مانند هر ماده غذایی دیگر، زیاده روی در مصرف ماکارونی نیز مشکلاتی برای فرد به وجود میآورد. که از مهم ترین آن ها میتوان آسیب رساندن به هورمون ها اشاره کرد. چرا که مصرف زیاد آن در بانوان موجب تجمع چربی ها و آسیب به هورمونهای زنانه میشود.
مراکز پخش ماکارونی رشته ای ضخیم
همانطور که اشاره کردیم، ماکارونی در شکلهای مختلف تولید میشود اما خوش طعم ترین نوع آن، ماکارونی رشته است. انواع ماکارونی رشته ای اسپاگتی در قطرهای مختلف و به صورت توخالی و یا توپر وجود دارد که به فراوانی در بازار یافت میشود. به ماکارونی هایی که قطر آنها بیش از دو میلی متر باشد، ماکارونی رشته ای ضخیم میگویند.رنگهای مختلف ماکارونی که در بازار مشاهده میکنید، در واقع ترکیب ماکارونی با پودر سبزیجات مختلف است.
ماکارونیهای رنگی معمولا از سه رنگ سبز، قرمز و نارنجی تشکیل شدهاند که از ترکیب با گوجه فرنگی، هویج و سبزیجاتی مثل جعفری تولید میشوند شرکت ها پس از تولید ماکارونی غیر دمی با بهترین کیفیت ها و به دست مجهز ترین فناوری ها، آن ها را در بسته بندی های گوناگون و متنوع به بازار فروش عرضه می کنند
لازم است بدانید ماکارونی را باید در جایی خشک و خنک و به دور از هر گونه رطوبت نگهداری کنید. همچنین در صورتی که از تمامی ماکارونی موجود در بسته بندی استفاده نمیکنید، باقیماندهی آن را در جایی به دور از گرد و خاک قرار دهید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.