اش یکی از غذا ها و میان وعده هایی است که میان ما ایرانی ها طرفدار های فروانی دارد.اش ها انواع واقسام بساری دارن که که از بهترین ان ها میتوان به اش دوغ، اش ترخینه،وآش رشته نام برد. اش رشته در دیباز در بین ایرانی ها طرفدار هایی زیادی داشتهو همه ی ما در مهمانی ها ،نذری هاو خانه مادربزرگانمان حتما مزه لذیذ و دل چسب ان را چشیدم و با ان خاطره داریم. یکی از مواد اصلی و طعم دهنده اش رشته است که به همین خاطر به ان اش رشته میگویند ماکارونی شکل دار موجود در بازار انواع مختلف رشته ای و شکل دار دارند، که نوع رشته ای به دلیل آن که از دیر باز در خانه های ما ایرانیان حضور دارد. رشته را میتوان بصورت رشته آش فله از مغازه ها یا بصورت بسته بندی از فروشگاه تهیه کرد یا اگر بسیار حساسید یا می خواهید از سلامت رشته اطمینان داشته باشی میتواید در خانه درست کنید.یک نکته که برای تهیه رشته در منزل باید در نظر داشته باشیم این است کههرگز برای تهیه خمیر رشته آشی از جوش شیرین یا پودر پخت استفاده نکنید؛ بعضی از افراد چنه خمیر را از نانوایی ها می خرند و با آن رشته درست می کنند که بنظرم اشتباه ه و توصیه نمی شه! چون نانوایی ها توی خمیرشون پودر پخت، مخمر یا جوش شیرین می ریزند؛ رشته آشی نان یا کیک نیست که نیاز به فعال کننده و حجم دهنده داشته باشه پس صدصد برای تهیه رشته اشی در خانه حتما به این نکته توجه کنید
آنچه در این مقاله میخوانید:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.