نودل ساده یا رشته فرنگی، نوعی غذای مشابه اسپاگتی می باشد که با استفاده از آرد گندم تهیه می گردد. انواع نودل در مدل های متنوع در بازار موجود می باشند و دارای مضرات و مزایای خاص خود هستند که در ادامه به برخی از آن ها اشاره خواهیم کرد.
نودل چیست
نودل از برش خمیر فرآوری نشده به شکل های مختلف تهیه می شود و به عنوان یک غذای اصلی محسوب می گردد. نودل یا رشته فرنگی با شکل های متنوعی از قبیل رشته ای، لوله ای، موجی و صدفی برش داده می شود اما مرسوم نرین نوع نودل ها، نودل نواری نازک و بلند می باشد.
نودل ها به دو روش دمی در آب جوش و یا به صورت سرخ شده، پخته می شوند و معمولا با سس و یا همراه با سوپ مصرف می شوند. بیشترین مصرف نودل در کشور کره جنوبی بوده و کشورهای چین، اندونزی و ژاپن نیز جزو مصرف کنندگان عمده نودل در جهان هستند.
در کشور ما نیز تولید نودل صادراتی با قیمت مناسب انجام می گردد.
مزایای نودل
رشته های فرنگی یا نودل دارای مزایای فراوانی می باشند که استفاده از آن ها را رواج داده است. برخی از مزایای آن ها عبارتند از:
- قابلیت طبخ آسان و فوری
- ارزان بودن
- خوشمزه بودن
مضرات نودل
شاید خیلی از مردم مضرات نودل کیمچی را ندانند و آن را غذای سالمی به حساب آورند. اما امروزه مضرات بسیاری برای نودل ها توسط کارشناسان تغذیه مشخص شده است.
بنابراین بهتر است با مضرات و خطرات نودل ها نیز آشنایی داشته باشید.
- استفاده از مواد نگهدارنده خطرناک
- سرطان زا بودن
- ایجاد عوارض جانبی در زمینه رشد، سیستم ایمنی و عصبی
- مشکلات مربوط به هضم و سیستم گوارشی
- افزایش خطر ابتلا به بیماری های قلبی
- افزایش میزان چربی های اشباع شده در بدن
- حاوی برخی سموم و طعم دهنده های مضر
- میزان بالای نمک
- استفاده از آذد تصفیه شده و بدون مواد مغذی
البته استفاده از نودل در برخی از موارد مشکلی ایجاد نمی کند اما بهتر است که به عنوان ماده غذایی اصلی در نظر گرفته نشود.
مرکز فروش عمده انواع ماکارونی در بازار
انواع مدل های ماکارونی از جمله ماکارونی رشته ای یا اسپاگتی با کمترین قیمت و به صورت عمده توسط شرکت ما به فروش رسیده و به بازار عرضه می گردند. جهت خرید انواع ماکارونی ها به قیمت کارخانه تنها کافی است با ما تماس بگیرید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.